Nincs engedélyezve a javascript.
Kényelmes hazugságok
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
25 %
Hány hazugság kell ahhoz, hogy az igazság kiderüljön? Öt évvel ezelőtt Tia őrülten beleszeretett egy családos férfiba. Amikor terhes lett, Nathan eltűnt az életéből, ő pedig a kisbaba örökbe adása mellett döntött. Most viszont szeretné felvenni a kapcsolatot a lányával és a volt szerelmével.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Hány hazugság kell ahhoz, hogy az igazság kiderüljön?Három anya. Két apa. Egy gyerek.Öt évvel ezelőtt Tia őrülten beleszeretett egy családos férfiba. Amikor terhes lett, Nathan eltűnt az életéből, ő pedig a kisbaba örökbe adása mellett döntött. Most viszont szeretné felvenni a kapcsolatot a lányával és a volt szerelmével.


Öt évvel ezelőtt Caroline, a neves patológus, hirtelen ötlettől vezérelve örökbe fogadott egy kisbabát, hogy a férjének kedvében járjon. Most azonban már megkérdőjelezi, hogy egyáltalán alkalmas-e feleségnek és anyának.Öt évvel ezelőtt Juliette ideálisnak tartotta az életét: szerető családja, szilárd házassága és gyümölcsöző vállalkozása volt. Majd kiderült Nathan viszonya. A férje megfogadta, hogy soha többé nem lép félre, és ő bízott benne. De ez még azelőtt volt, hogy az asszony tudott volna a babáról.Most, hogy Juliette felbontotta a Nathannek érkezett levelet, a világa újra összeomlik. Hogyan tudta a férje megtagadni a lányát? És mi mindent titkolhat még? Juliette szeretné kideríteni az igazságot, s a kislány keresésére indul. A kutakodása Tiához és Caroline-hoz vezeti, és a három nő olyan következményekkel találja szemben magát, amilyenekkel egyikük sem számolt.

Adatok
Raktári kód:
735654
ISBN:
9638964892
EAN:
9789638964892
Eredeti megnevezés:
The Comfort of Lies
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
141 x 209 x 24
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
 
Hasonló termékek