Nincs engedélyezve a javascript.

Pioneer Books

Igen, van hangom! – A női kiadó

Hogy milyen a modern nő? Okos, ambiciózus és magabiztos. Vagy finom és gyengéd – ha az akar lenni. Sikeres üzletasszony. Szerető édesanya. Támogató barátnő. Szenvedélyes szerető. A felsoroltak mindegyike. Vagy egyik sem.

A modern nő olyan, amilyen csak lenni szeretne, hiszen a képességei megvannak hozzá.

A modern nő erős, hiszen egy olyan világban is megállja a helyét, ami évtizedek fáradságos munkája ellenére sem veszi mindig komolyan. Erős, mert felismeri a saját hibáit és gyengeségeit, és fel is vállalja őket. Mert mer segítséget kérni, de nem függ másoktól. Ha kell, támogatjuk egymást, nő a férfit, és férfi a nőt. Ugyanakkor szívesen versenyre is kelünk – de a nők sem a tükör előtt vetélytársai egymásnak, hanem a szakmai előrehaladásban.

A Pioneer Books kiadónál a célunk, hogy bemutassuk a nőket teljes valójukban, és olyan könyveket adjunk az olvasóközönségnek, amelyek igazán a szívükhöz szólnak. A tökéletes könyv kiválasztásában a pipacsok nyújtanak segítséget.

A pipacs a képzelet virága.

  • Ha könnyed, humoros olvasmányra vágysz, válaszd a LILA pipaccsal jelölt könyveket. Felhőtlen szórakozás és kikapcsolódás egy hosszú nap után.
  • Ha kell egy kis romantika, a PIROS pipacsos kötetekben megtalálod. Szerelem, szenvedély, titkok és bonyodalmak – azonban sokkal több is ennél! Akárcsak az élet, könyveink sem olyan könnyedek, mint a látszat mutatja. Ha a forró pillanatok mellett erős karakterekre és fontos mondanivalóra is vágynál, ez a te műfajod.
  • Ha inkább egy mélyebb, drámai történetben merülnél el, keresd a FEHÉR pipacsot. Elgondolkodtató,felkavaró és felemelő: nem elég egyszer elolvasni.
  • Ha első szerelemről, barátságról, a felnőttélet kihívásairól olvasnál, a RÓZSASZÍN pipacs fog útba igazítani. Igazi útkereső young adult és new adult könyvek, friss stílusú nyelvezettel.
  • Ha az igaz történetek vonzanak, a SÁRGA pipacs a te virágod. Mások élete, sorsa, sikere mindig inspiráló.
  • Az Alexandra kiadócsoport

    cegcsoport-11.jpg