Nincs engedélyezve a javascript.
A gyilkos lányai

A gyilkos lányai
(E-könyv)

Fordító:
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Jelenleg nem rendelhető
2 230.-
Eredeti ár:
2 624.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
"Döbbenetes első regény... Túlságosan hihető és szívszorító." (Los Angeles Times)

Egy anya olyat kért, amit lehetetlen megtenni.
Egy apa olyat tett, amit nem lehet megbocsátani.

Lulu és Merry gyerekkora sosem volt felhőtlen, de a legnehezebb időszakok, a legbántóbb szavak, a leghangosabb veszekedések is eltörpülnek egyetlen nap emlékének árnyékában.
Leírás a könyvről
"Döbbenetes első regény... Túlságosan hihető és szívszorító." (Los Angeles Times)Egy anya olyat kért, amit lehetetlen megtenni.

Egy apa olyat tett, amit nem lehet megbocsátani.Lulu és Merry gyerekkora sosem volt felhőtlen, de a legnehezebb időszakok, a legbántóbb szavak, a leghangosabb veszekedések is eltörpülnek egyetlen nap emlékének árnyékában. Épp Lulu tizedik születésnapja előtt a lányoknak olyan traumát kell átélniük, amit legfeljebb csak túlélni lehet, megérteni és feldolgozni sohasem.Azon a végzetes napon apa megölte anyát.A tragédia után Lulu és Merry gyermekotthonba, majd nevelőszülőkhöz kerül. De pontosan tudják, a történtek után senkiben sem bízhatnak, és csak egymásra számíthatnak. Harminc éven át próbálnak értelmet adni a gyermekkorban átélt szörnyűségnek, miközben börtönben ülő apjuk nyomasztó kísértete lengi be a hétköznapokat. Lulu azzal áltatja magát, hogy apja halott, Merry viszont úgy érzi, bármit is tett, közeli kapcsolatban kell maradnia vele.Meyers gyönyörűen megírt, letehetetlen első regénye a család erejébe vetett hit, valamint a szeretteinkhez kapcsoló és tőlük elszakító kötelékek testamentuma.Randy Susan Meyers Bostonban él a férjével, és két felnőtt lány anyja. Írószemináriumokat tart a Grub Street Writer's Centerben.
Adatok
Raktári kód:
747573
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
352
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Randy Susan Meyers
Randy Susan Meyers
Randy Susan Meyers Brooklynban született. Fiatalkorától kezdve foglalkoztatják a társadalmi problémák és az írás, de csak miután lányai kirepültek otthonról, vetette bele magát igazán az önmegvalósításba. Régi álmát megvalósítva szociális munkásként kezdett dolgozni, több mint húsz éven keresztül agresszorokkal és családon belüli erőszak áldozataival foglalkozott. Mindemellett írni is kezdett: a szociális munka során szerzett tapasztalatai, pultosként töltött évei és a sorozatosan zátonyra futó párkapcsolatai inspirálják történeteit.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem