Nincs engedélyezve a javascript.
Házassági karambolok
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 274.-
Korábbi ár:
3 419.-
Eredeti ár:
5 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A szociális munkásként dolgozó Maddy türelmesen és odaadóan segít a bajba jutott nőknek, akik függőségeikkel vagy éppen bántalmazó párjukkal küzdenek. Otthon már jóval kevésbé ura a helyzetnek: nap mint nap próbálja a felszínen tartani magát, gondoskodni három gyerekéről, intézni a napi feladatokat, és nem mellékesen megmenteni a házasságát.
Leírás a könyvről
A szociális munkásként dolgozó Maddy türelmesen és odaadóan segít a bajba jutott nőknek, akik függőségeikkel vagy éppen bántalmazó párjukkal küzdenek. Otthon már jóval kevésbé ura a helyzetnek: nap mint nap próbálja a felszínen tartani magát, gondoskodni három gyerekéről, intézni a napi feladatokat, és nem mellékesen megmenteni a házasságát. Férje, Ben, sikeres ügyvéd, akinek derogál kivenni a részét a közös teendőkből, de legalább idegesíti, ahogyan a felesége próbálja megoldani a dolgokat. Bár szeretik egymást, egyre több az ütközési felület, és Maddy hiába figyelmezteti a férjét, Ben dühkitörései egyre aggasztóbbak. Egy végzetes napon az indulatoktól majd' szétfeszülő férfi autóbalesetet okoz, és a következő pillanatban már mindenki azért imádkozik, hogy Maddy térjen magához. Ben, a kamasz Emma, a kilencéves Gracie és a kis Caleb sokkolóan új élethelyzettel találja szemben magát, és az indulatokkal, félelmekkel és magánnyal mindenki a maga módján kénytelen megküzdeni.

„Gyönyörűen megírt, megrendítő és gondolkodásra ösztönző regény”
Adatok
Raktári kód:
800640
EAN:
9786156187857
Eredeti megnevezés:
Accidents of Marriage
Megjelenés:
2023.03.22.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
528
Méret [mm]:
140 x 208 x 33
Tömeg [g]:
430
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Randy Susan Meyers
Randy Susan Meyers
Randy Susan Meyers Brooklynban született. Fiatalkorától kezdve foglalkoztatják a társadalmi problémák és az írás, de csak miután lányai kirepültek otthonról, vetette bele magát igazán az önmegvalósításba. Régi álmát megvalósítva szociális munkásként kezdett dolgozni, több mint húsz éven keresztül agresszorokkal és családon belüli erőszak áldozataival foglalkozott. Mindemellett írni is kezdett: a szociális munka során szerzett tapasztalatai, pultosként töltött évei és a sorozatosan zátonyra futó párkapcsolatai inspirálják történeteit.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem