Nincs engedélyezve a javascript.
Szívedbe cammogva

Szívedbe cammogva

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 774.-
Korábbi ár:
1 480.-
Eredeti ár:
3 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet.
Leírás a könyvről
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet. Dannynek pénzre van szüksége, méghozzá gyorsan, azt teszi tehát, amit mindenki más tenne az ő helyében: utolsó fontjait egy szakadt jelmezre költi, és táncoló pandának áll. Megalázó, ám a kezdeti nehézségek után meglepően jól fizető munkanapjainak egyikén szemtanúja lesz, hogy a fiát nagyobb gyerekek csúfolják a parkban. Elkergeti őket, Will pedig ennek hatására első alkalommal szólal meg az anyja halála óta. Danny örül, hogy végre vigaszt nyújthat a fiának, ugyanakkor attól fél, hogy Will ismét bezárkózik, ha felfedi a kilétét.
Sikerül Dannynek elnyerni a fia bizalmát és rendbe hozni zűrös életüket, mielőtt a brutális főbérlő véget vet a táncnak?

James Gould-Bourn debütáló regénye üdítően szellemes, szívmelengető történet túlélésről, bizalomról és egy nem mindennapi apa-fiú kapcsolatról.
Adatok
Raktári kód:
760915
EAN:
9786155435669
Eredeti megnevezés:
Bear Necessity
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
140 x 208 x 24
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
Barbara Burst-Minden
Barbara Burst-Minden
2020. december 1. 13:42
Válaszolok
Nagyon jó könyv. Érdemes elolvasni.
Hajni Szatai
Hajni Szatai
2021. március 18. 9:25
Válaszolok
A könyv témaválasztása alapvetően jó. A borítója megfogott, az ismertetője megtartott. Talán túl nagyok voltak az elvárásaim. Vicces, tanulságos, szívmelengető. Ezeket rá lehet fogni. Ebből remek feljlődésregény lehetett volna. A mélységéhez képest rövidnek gondolom. Az apafigura nem feltétlenül tükrözi a valós emberi mintát. Mindenki nagyon viccesnek tűnik, csak úgy záporoznak a félreértések és a mókás megjegyzések. Azt gondolom, ez már szinte erőltetett. Az apa minden mondatában van valami viccesnek szánt dolog, arra még viccesebben válaszolnak. A gyerek hirtelen megérti az iskolatársát, és a szemébe mondja a gondolatait. Ilyenek egyszerűen nincsenek, vagy csak ritkán. Lehet egy történet egészében vicces, de sajnos ezen látszódik, hogy nagyon akarta az író. Ha csiszolt volna még rajta, és leírja az érzelmi reakciókat részletesebben, gazdagabbakk lettünk volna egy jól megírt, fordulatokkal teli regénnyel. Azonban sajnos nekem erőltetetten kiszámítható volt az egész.
 

Ismerje meg a szerzőt

James Gould-Bourn
James Gould-Bourn
James Gould-Bourn manchesteri származású író, forgatókönyvíró. Miután éveken át aknamentesítő szervezetekkel dolgozott együtt Afrikában és a Közel-Keleten, elvégzett egy féléves írótanfolyamot, és nekilátott első regényének. Jelenleg Vilniusban él. Debütáló regénye, a Szívedbe cammogva üdítően szellemes, szívmelengető történet túlélésről, bizalomról és egy nem mindennapi apa-fiú kapcsolatról.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem