Nincs engedélyezve a javascript.
Szerdai barátság
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 helyett
2 249 Ft
-25 %
Kathryn, az ifjú pszichológusnő kemény fába vágja a fejszéjét, amikor úgy dönt, hogy csoportterápiát indít öt nagyon különböző asszonynak. A csoport tagjainak ugyanis látszólag semmi mondanivalójuk nincs egymás számára. Sylvia True első könyve mély emberismeretről tanúskodó regény a barátságról, a szolidaritásról és az újrakezdés nehézségeiről.
Leírás a könyvről

Öt nagyon különböző nő.

Mind egy-egy szégyenteljes titkot hordoz.

És mind most jönnek rá, hogy nincsenek egyedül...Kathryn, az ifjú pszichológusnő kemény fába vágja a fejszéjét, amikor úgy dönt, hogy csoportterápiát indít öt nagyon különböző asszonynak. A csoport tagjainak ugyanis látszólag semmi mondanivalójuk nincs egymás számára. Más-más korosztályhoz tartoznak, eltérő a társadalmi helyzetük és a temperamentumuk. A megfontolt Gail, a szabadszájú Bridget, Flavia, a bombanő, az önbizalomhiányos Lizzy és Hannah, az odaadó családanya azonban közös terhet cipel - mindannyiuk férje szexfüggőségben szenved.

Kathryn őszintén hisz abban, hogy a tudat, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal, sokat segíthet ezeken a nőkön, de vajon valóban így lesz? Képesek lesznek leküzdeni az ellentéteiket, és kialakulhat a hetente összeülő csoportból egy erős, támogató közösség?Sylvia True első könyve mély emberismeretről tanúskodó regény a barátságról, a szolidaritásról és az újrakezdés nehézségeiről. Megrázó erejű történet, amelyből mindannyian erőt meríthetünk.

Adatok
Raktári kód:
750305
ISBN:
6155435225
EAN:
9786155435225
Eredeti megnevezés:
The Wednesday Group
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
140 x 208 x 24
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások