Nincs engedélyezve a javascript.
Csillagpor
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Egy férfi és egy nő. Gyerekkoruk óta ismerik egymást. Matt kétéves, amikor először a karjában tartja az újszülött Elle-t, tizenhét, amikor csillaghullás idején először megcsókolja, és harminchárom, amikor feleségül veszi. Mindenük megvan, amire vágyhatnak. Csak egyetlen űr tátong az életükben, a közös gyerek hiánya.
Leírás a könyvről

Egy család szívszorító döntés előtt áll: élet vagy halál?Szerelemből tragédia. Tragédiából remény.Egy férfi és egy nő. Gyerekkoruk óta ismerik egymást. Matt kétéves, amikor először a karjában tartja az újszülött Elle-t, tizenhét, amikor csillaghullás idején először megcsókolja, és harminchárom, amikor feleségül veszi. Mindenük megvan, amire vágyhatnak. Csak egyetlen űr tátong az életükben, a közös gyerek hiánya.

Ám egy ártatlan baleset mindent megváltoztat. Elle kómába esik, és a végakarata alapján nem szabad gépekkel életben tartani. Egy csoda mégis felülír mindent. Kiderül ugyanis, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Vajon mi az erősebb? A jog, amelyre Matt anyja (aki egyben Elle keresztanyja is), Linney hivatkozik? Vagy az új élet reménye?

Az érzések mellett a jogászok is egymásnak feszülnek. A tét: élet vagy halál.A történetnek különleges aktualitást ad, hogy 2013-ban Debrecenben egy hónapok óta kómában fekvő anya egészséges gyermeknek adott életet.

Adatok
Raktári kód:
734639
ISBN:
6155435010
EAN:
9786155435010
Eredeti megnevezés:
The Promise of Stardust
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
408
Méret [mm]:
142 x 208 x 25
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások