Nincs engedélyezve a javascript.
Hemingway lánya
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
25 %
Amikor Mariella házvezetőnőnek jelentkezik Hemingwayhez és második feleségéhez, Pauline-hoz, reménykedik, hogy a gazdag és híres család segíthet egy lépéssel közelebb kerülnie az álmához, egy saját hajós vállalkozáshoz, és eltartania a családját az apja halála után.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Amikor Mariella házvezetőnőnek jelentkezik Hemingwayhez és második feleségéhez, Pauline-hoz, reménykedik, hogy a gazdag és híres család segíthet egy lépéssel közelebb kerülnie az álmához, egy saját hajós vállalkozáshoz, és eltartania a családját az apja halála után. A munka nemcsak állandó fizetést jelent, hanem bepillantást a házaspár mozgalmas életébe, a baráti körébe és a kudarcra ítélt házasságába.Mindez egyszerre vonzza és taszítja a lányt, viszont a családfő leginkább csak vonzza. Majd amikor az első világháborús veterán és bokszoló Gavin is belép az életébe, az még inkább felbolydul. Miközben a kapcsolatai füstös bárokban, férfiaktól hemzsegő bokszmeccseken és a tengeren alakulnak, Mariella nehezen tud nyugvópontra jutni az anyjával, az író féltékeny feleségével és a saját csapongó érzelmeivel.

A szívében-lelkében dúló viharok pont akkor csúcsosodnak ki, amikor egy hurrikán készül lecsapni a környékre, és rá kell döbbennie, hogy többé már nem egy lobbanékony lány, hanem a családja és a saját jövője iránt felelős nő.A fiatal lány kitalált története valósághűen mutatja be Hemingway és környezete életét a gazdasági világválság sújtotta Florida Keysen.Aki ezt a történetet elolvassa, örökre rabja lesz Ernest Hemingwaynek.

Adatok
Raktári kód:
730472
ISBN:
9638964830
EAN:
9789638964830
Eredeti megnevezés:
Hemingway's Girl
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
143 x 208 x 25
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
 
Hasonló termékek