Nincs engedélyezve a javascript.
Könyvízű szerelem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
2 799 Ft
-30 %
A kezdő író és könyvesbolt-tulajdonos, Maddie Hanson köszöni szépen, jól van: egykori vőlegénye fél éve hagyta faképnél az oltárnál, azóta pedig csak könyvklubja és bimbódzó irodalmi karrierje foglalkoztatja.
Leírás a könyvről

A kezdő író és könyvesbolt-tulajdonos, Maddie Hanson köszöni szépen, jól van: egykori vőlegénye fél éve hagyta faképnél az oltárnál, azóta pedig csak könyvklubja és bimbódzó irodalmi karrierje foglalkoztatja. Amikor azonban egy névtelen blogger, Ezüst Róka legújabb regényéről írt kritikájában azzal vádolja, hogy fogalma sincs a valódi szenvedélyről, Maddie úgy dönt, itt az ideje visszamerészkedni a könyvek lapjairól a valódi románc világába. És mi lehetne erre alkalmasabb terep egy könyvklubnál? Választék éppenséggel akad: egy szívdöglesztő rockzenész, egy könyvmoly professzor, egy megértő gyermekkori barát, és ha ez nem lenne elég, Ezüst Róka is flörtölő e-mailekkel bombázza.
Az élet azonban egy jó regényhez hasonlóan tele van váratlan fordulatokkal, a szerelem pedig akkor talál meg minket, amikor a legkevésbé várnánk - annak a képében, akire a legkevésbé számítunk.

Adatok
Raktári kód:
759834
EAN:
9786156187468
Eredeti megnevezés:
Dating by the Book
Megjelenés:
2021.11.02.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
140 x 208 x 26
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

marryanne.jpg
Mary Ann Marlowe
Az Egyesült Államokbeli Virginiában élő Mary Ann Marlowe napközben programozóként dolgozik, esténként pedig romantikus regényeket ír. Imád utazni, de végtelen mennyiségű pénz híján egyelőre regényhőseit utaztatja körbe a világon. Ezzel együtt a Föld számos pontján megfordult már – többek között Magyarországon is. A karate feketeöves írónőnek a Könyvízű szerelem az első magyar nyelven megjelent regénye.