Nincs engedélyezve a javascript.
Majdnem elveszítettelek

Majdnem elveszítettelek

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 helyett
2 624 Ft
-25 %
Violetet és Finnt a sors is egymásnak teremtette. Boldog, mindenki által szerencsésnek gondolt pár gyönyörű kisfiúval, akik éppen első közös nyaralásukat töltik Floridában. Boldog, egészen addig, míg Violet a szállodába visszatérve fel nem fedezi, hogy férje nyom nélkül eltűnt és magával vitte a gyermeküket is.
Leírás a könyvről

Violetet és Finnt a sors is egymásnak teremtette.

Boldog, mindenki által szerencsésnek gondolt pár gyönyörű kisfiúval, akik éppen első közös nyaralásukat töltik Floridában. Boldog, egészen addig, míg Violet a szállodába visszatérve fel nem fedezi, hogy férje nyom nélkül eltűnt és magával vitte a gyermeküket is.Caitlin és Finn ezer éve legjobb barátok.

A legjobb barátok azonban nem kérik, hogy rejtsük el az elrabolt gyermeküket, mert ha nem, felfedik a titkot, mely tönkreteheti a családunkat. Vagy mégis?A Violet, Caitlin és Finn váltakozó nézőpontjából elbeszélt Majdnem elveszítettelek megrázó történet szeretetről, árulásról és titkokról, amelyeket talán nem kellett volna megőrizni…

Adatok
Raktári kód:
758009
EAN:
9786155435362
Eredeti megnevezés:
Almost Missed You
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
140 x 207 x 25
Tömeg [g]:
370
Hozzászólások
Kíra Kubitsch
Kíra Kubitsch
július 5. 7:15
Válaszolok
Letehetetlen, az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam, fordulatos, gyönyörű megfogalmazással, szóhasználattal.
Csak ajánlani tudoom!!
 

Ismerje meg a szerzőt

Jessica Strawser
Jessica Strawser Pittsburgh szülötte, diplomáját újságírásból szerezte egy ohiói egyetemen. Jelenleg a Writer’s Digest című lap munkatársa, ahol felelős szerkesztőként a híres emberekkel készült átfogó és mélyreható interjúi miatt vált széleskörűen ismertté. Publikált már a The New York Timesban, a Publishers Weeklyben és számos más neves lapban. Magyarul a Majdnem elveszítettelek címmel jelent meg kötete a Pioneer Books gondozásában. Jelenleg Cincinnatiben él férjével és két gyermekükkel. Az írónőről bővebb információ az alábbi hivatkozáson található: