Nincs engedélyezve a javascript.
Idegen a parton
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 774.-
Korábbi ár:
1 850.-
Eredeti ár:
3 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Caroline Starknak bőven kijut a csapásokból. Nem elég, hogy a lánya kirepülése óta teljesen üresnek érzi az életét, a jelek szerint a férje is megcsalja, az újrakezdés reményében épített, méregdrága tengerparti házuk pedig teljesen feleslegessé válik.
Leírás a könyvről
Caroline Starknak bőven kijut a csapásokból. Nem elég, hogy a lánya kirepülése óta teljesen üresnek érzi az életét, a jelek szerint a férje is megcsalja, az újrakezdés reményében épített, méregdrága tengerparti házuk pedig teljesen feleslegessé válik. A 42 éves nő így egy percig sem habozik, amikor a nála másfél évtizeddel fiatalabb, veszélyesen jóképű idegen, Aidan Callahan feledést kínál neki egy éjszaka erejéig.
Azonban nem biztos, hogy okos dolog beengedni egy idegent az életünkbe, főleg olyat, akinek a múltjáról semmit sem tudunk. Miközben Caroline gondosan megtervezett felső-középosztálybeli élete a feje tetejére áll, Aidan egyre nagyobb befolyást szerez fölötte, de ki a valódi áldozat ebben a mérgező kapcsolatban?

A Mindig a férj a tettes szerzőjének sodró lendületű, új pszichothrillerében kíméletlen tempóban követik egymást a fordulatok, és ne lepődjünk meg, ha elolvasása után sokáig riadtan szemléljük a házunk elé tévedő idegeneket.

„Elfehéredett ujjakkal kapaszkodtam az Idegen a parton rémisztő fináléjának olvasása közben. Michele új regénye kivételesen hátborzongató olvasmány.” (A. J. Finn, a Nő az ablakban írója)
Adatok
Raktári kód:
800389
EAN:
9786155435706
Eredeti megnevezés:
A Stranger On The Beach
Megjelenés:
2020.11.04.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
140 x 208 x 31
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Michele Campbell
Michele Campbell
A jogot a Harvardon és Stanfordon kitanuló Michele Campbell szövetségi ügyészként dolgozott New Yorkban, mielőtt nagyvárosi jogi karrierjét egy idillikus kisvárosra és a regényírásra cserélte volna. Ügyészségi munkája során szerzett mélyreható emberismeretét thrillereiben, köztük a Mindig a férj a tettesben kamatoztatja, miközben szentül állítja, hogy az ő férje sosem próbált végezni vele – legalábbis legjobb tudomása szerint. A szerző honlapja a https://www.michelecampbellbooks.com/ érhető el.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem