Nincs engedélyezve a javascript.
Mindig a férj a tettes

Mindig a férj a tettes

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
2 774 Ft
-25 %
Kate, Aubrey és Jenny. A főiskolán ismerkednek össze, szobatársak, majd hamarosan elválaszthatatlan barátnők lesznek, bár három ennyire különböző nőt keresve sem találni. Húsz évvel később az egyikük a híd szélén áll... és valaki arra biztatja, hogy ugorjon a mélységbe. Hogy fajulhattak idáig a dolgok?
Leírás a könyvről

Kate, Aubrey és Jenny. A főiskolán ismerkednek össze, szobatársak, majd hamarosan elválaszthatatlan barátnők lesznek, bár három ennyire különböző nőt keresve sem találni.
Húsz évvel később az egyikük a híd szélén áll... és valaki arra biztatja, hogy ugorjon a mélységbe.
Hogy fajulhattak idáig a dolgok?
Ahogy a történetből párhuzamosan megismerjük a főiskolai, majd felnőtt életüket, pontosan kirajzolódik előttünk, miért szeretik és gyűlölik egymást annyira - de vajon vezethetnek gyilkossághoz ezek a viharos érzelmek? Vagy elégedjünk meg azzal a feltételezéssel, hogy - mint oly sok esetben - most is a férj a tettes?

Adatok
Raktári kód:
760003
EAN:
9786155435461
Eredeti megnevezés:
It's Always the Husband
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
140 x 208 x 28
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Michele Campbell
A jogot a Harvardon és Stanfordon kitanuló Michele Campbell szövetségi ügyészként dolgozott New Yorkban, mielőtt nagyvárosi jogi karrierjét egy idillikus kisvárosra és a regényírásra cserélte volna. Ügyészségi munkája során szerzett mélyreható emberismeretét thrillereiben, köztük a Mindig a férj a tettesben kamatoztatja, miközben szentül állítja, hogy az ő férje sosem próbált végezni vele – legalábbis legjobb tudomása szerint. A szerző honlapja a https://www.michelecampbellbooks.com/ érhető el.