Nincs engedélyezve a javascript.
Bombasiker
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
2 990
Online ár:
2 243 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Mi nagyoobb tragédia egy nő életében: ha elhagyja a férje, vagy ha lejtőre kerül a karrierje? Kendal Aims hirtelen maga sem tudja eldönteni, olyan váratlanul érte mindkettő, ám azért vannak a barátnők, hogy a bajban segítsenek. A barátnők, akik titkokat őriznek, és mindig számíthatnak egymásra...
Leírás a könyvről

Bombajó történet a barátságról és a könyvkiadói világról.

Mi nagyobb tragédia egy nő életében: ha egy fiatalabbért elhagyja a férje, vagy ha lejtőre kerül az ígéretesen indult írói karrierje?

Kendal Aims hirtelen maga sem tudja eldönteni, olyan váratlanul érte mindkettő. És ha még nem volna elég a csalfa férj, az eladási számai esése, az undok új szerkesztő és a kilátásba helyezett szerződésbontás, rátör az írói válság is. Pedig szorítja a határidő, hogy leadja a búcsúkönyvet a kiadójának. Ám hiába húzódik vissza hegyi házikója magányába, csak az üres lappal és a még üresebb jövőjével néz farkasszemet.

Ám azért vannak a barátnők, hogy a bajban segítsenek. És ők négyen mindig számíthatnak egymásra, amióta tíz éve reménybeli szerzőként összebarátkoztak egy írókonferencián. Együtt írják meg a regényt, saját életüket használva alapanyagként, abban bízva, hogy senki sem ismer majd rá szavaik mögött a valóságra.

Mert mindannyian titkot őriznek. A munkamániás Mallory St. James a könyveiből finanszírozza fényűző életét. De vajon kicsoda ő valójában? Tanya Mason két munkahely, két gyerek és egy nehéz természetű anya között egyensúlyoz. De vajon miért nem hisz a szerelemben? Faye Truett egy híres televíziós lelkipásztor felesége és vallásos bestseller író. De vajon mit nem árul el még a családjának sem?

A barátnőket lepi meg a legjobban, amikor a könyv bombasiker lesz. És óriási botrány. Ráadásul rájönnek, hogy valójában milyen keveset is tudnak egymásról.

Adatok
Raktári kód:
718067
ISBN:
9638942319
EAN:
9789638942319
Eredeti megnevezés:
The Accidental Bestseller
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
460
Méret [mm]:
125 x 183 x 29
Tömeg [g]:
330
Hozzászólások
 
Akik ezt vásárolták, vették még