Nincs engedélyezve a javascript.
A pompás Mrs. Mayhew

A pompás Mrs. Mayhew
(E-könyv)

Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Jelenleg nem rendelhető
2 868.-
Eredeti ár:
3 374.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kötelességtudó politikusfeleségként Sophie Mayhew életének egyetlen célja, hogy sikeres és nagyravágyó férje karrierjét egyengesse. Megadóan viseli az őt körülvevő képmutató világot, a folyamatos hazugságokat és intrikákat.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Kötelességtudó politikusfeleségként Sophie Mayhew életének egyetlen célja, hogy sikeres és nagyravágyó férje karrierjét egyengesse. Megadóan viseli az őt körülvevő képmutató világot, a folyamatos hazugságokat és intrikákat. Ám egy napon a miniszterelnökségtől már csak egy lépésre álló John Mayhew csúnya botrányba keveredik, és Sophie száját életében először nem a sajtómágusok által megírt szöveg hagyja el, hanem a saját, keresetlen véleménye. Kirohanása tovább fokozza a botrányt, Sophie pedig úgy véli, hogy jobb egy időre eltűnnie. Megváltoztatja nevét, külsejét, és gyerekkora kedves helyén, egy tengerparti kisvárosban húzza meg magát, amíg elvonul a vihar. A helyiek nyomban összefognak a bajbajutottért, és Sophie végre úgy érzi, hogy nem a politikusfeleséget látják benne, hanem önmagát. Ám a politika gépezete nem áll meg, és Sophie-nak döntenie kell: visszatér férjéhez és kényelmes életéhez, vagy bizonytalan, ám talán boldogabb jövőt választ?
Adatok
Raktári kód:
801288
EAN:
9786156187062
Eredeti megnevezés:
The Magnificent Mrs. Mayhew
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
432
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Milly Johnson
Milly Johnson
Az 1964-es születésű Milly Johnson az egyik legnépszerűbb brit romantikus szerző, művei rendszeresen szerepelnek a sikerlisták élén, és világszerte több mint egymillió példányban keltek el. Gyermekkora óta imád írni és olvasni, példaképének a legnagyobb klasszikus angol írónőket, Jane Austent és a Brontë nővéreket tekinti. Egyedi humora, szórakoztató stílusa és regényeinek jellegzetes „britsége” teszik a romantikus regények koronázatlan királynőjévé, nem meglepő tehát, hogy 2014-ben elnyerte a romantikus szerzők díját a legjobb szórakoztató regény kategóriájában.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Hasonló termékek