Nincs engedélyezve a javascript.
A válás ünnepe
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Mi nehezebb döntés: a házasság vagy a válás? A könyv két nő, Gwyn és Maggie történetét írja le, akikben az a közös, hogy mindketten útelágazáshoz érkeznek. Bár az egyik még el sem kezdte a házaséletet, a másik pedig épp most készül pontot tenni a végére, ugyanarra a kérdésre keresik a választ: mikor kell küzdeni egy kapcsolat megmentéséért, és mikor kell végleg elengedni?
Leírás a könyvről

Mi nehezebb döntés: a házasság vagy a válás?

Gwyn Huntington mindig csodás partikat rendez, s ezúttal is egy egészen különleges összejövetelre készül a 35. házassági évfordulójuk alkalmából. Férjével, Thomasszal azonban utoljára látják közösen vendégül a családjukat és a barátaikat képeslapra illő házukban, amely túlélte Montaukban az 1938-as nagy hurrikánt is. Ez ugyanis a válási ünnepségük lesz. És ha már rendhagyó az esemény, rendhagyó módon akarja emlékezetessé tenni.

Ugyanezen a reggelen Maggie Mackenzie brooklyni otthonában nekilát új élete megszervezésének. A vándorélet után eljegyezte magát egy csodás férfival, és közös vállalkozásba fognak. Ráadásul ugyancsak ezen a napon fog először találkozni a vőlegénye szüleivel Montaukban, egy meglehetősen különös alkalomból. Az életét alapjaiban felforgató meglepetések azonban már az elindulás előtt elkezdődnek.

Bármennyire is eltérők a körülményeik és a koruk, Gwyn és Maggie helyzete mégis azonos: mindketten útelágazáshoz érkeznek. És bár az egyik még el sem kezdte a házaséletet, a másik pedig épp most készül pontot tenni a végére, ugyanarra a kérdésre keresik a választ: mikor kell küzdeni egy kapcsolat megmentéséért, és mikor kell végleg elengedni?

Adatok
Raktári kód:
723874
ISBN:
9638942364
EAN:
9789638942364
Eredeti megnevezés:
The Divorce Party
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
125 x 183 x 22
Tömeg [g]:
260
Hozzászólások