Nincs engedélyezve a javascript.
Az a gyanúm, szerelem
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván...
Leírás a könyvről

Bor és kaland. Mindkettőbe belekóstolnak.A nő nyugalomra vágyik.

Egy milliárdos lányaként és a város legjobb borkereskedőjeként Jordan Rhodes állandó résztvevője az exkluzív chicagói partiknak. Ám a sors megáldotta egy felettébb zűrös ikertestvérrel is, aki miatt kénytelen segíteni az FBI-nak leleplezni a maffiának pénzt mosó közismert étteremtulajdonost. Ennek érdekében olyan kísérővel kell elmenni egy adománygyűjtő rendezvényre, akit a háta közepére sem kíván.A férfi teljesen másra gondol.

Nick McCallnak, Chicago legjobb beépített ügynökének egyszerű a filozófiája: soha ne keveredj személyes kapcsolatba, különösen azzal ne, akivel együtt dolgozol! Csak az a baj, hogy Jordan Rhodes okos, gyönyörű és izgalmas is. Ők ketten minél hamarabb szeretnék megoldani azt a megbízatást, amely Jordan testvérének szabadulást, Nicknek pedig dicsőséget hozhat. Már csak azért is sietnének, mert öt percet sem bírnak ki parázs szópárbaj nélkül.

Ám ami egyszerű megbízatásnak indul, az hirtelen kezd valami nagyon más lenni...

Adatok
Raktári kód:
735939
ISBN:
6155435041
EAN:
9786155435041
Eredeti megnevezés:
A Lot Like Love
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
125 x 183 x 25
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások