Nincs engedélyezve a javascript.
Talált vágyak osztálya
Jelenleg nem rendelhető
2 990 helyett
2 243 Ft
-25 %
A befolyásos New York-i szenátornő főtanácsadójaként Natalie keményen dolgozik, sokat túlórázik, és a munkája minden percét élvezi. Aztán elhanyagolt barátja egyszer csak bejelenti, hogy részéről ennyi volt. És ez még csak a kezdet. Az orvosa mellrákot állapít meg nála. Natalie-nak a választók élete helyett most a sajátját kell megváltoztatnia...
Leírás a könyvről

Fogadd el, ami jön, és hozz ki belőle valami nagyszerűt!A befolyásos New York-i szenátornő főtanácsadójaként Natalie keményen dolgozik, sokat túlórázik, és a munkája minden percét élvezi. Aztán elhanyagolt barátja egyszer csak bejelenti, hogy részéről ennyi volt. És ez még csak a kezdet. Az orvosa mellrákot állapít meg nála - és az ellen nem elég a nyers ambíció meg a kőkemény elszántság. Natalie-nak a választók élete helyett most a sajátját kell megváltoztatnia.Itt az ideje elgondolkodnia azon, hogy eddig milyen döntéseket hozott. Először is megkeresi élete öt szerelmét, hogy megtudja, miért romlott el a kapcsolatuk. És miközben visszatér a múltba, talán új lehetőségek nyílnak előtte - és esetleg arra is rájön, hogy az életen nemcsak átszáguldani lehet, hanem élni is.A szerző, Allison Winn Scotch ajánló sorai a könyvhöz:

"Írás közben esélyt sem akartam adni arra, hogy zokogás legyen az egészből. Ez egy vicces könyv. Tényleg az! Egy nő élményeiről szól, aki próbálja megtalálni a saját útját, és a betegség csak kiindulópont ahhoz, hogy megismerje önmagát."

Adatok
Raktári kód:
720870
ISBN:
9638942326
EAN:
9789638942326
Eredeti megnevezés:
The Department of Lost & Found
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
142 x 209 x 24
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások