Nincs engedélyezve a javascript.
Emily & Einstein
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 093 Ft
30 %
Úgy tűnt, Emily és a férje, Sandy Portman boldogan élik kényelmes, bár elfoglalt életüket New York egyik leghíresebb és legpatinásabb épületében, a Dakota-házban. Ám egy este, úton Emilyért, Sandy életét veszti egy balesetben. Alig zajlik le a temetés, amikor Emilynek már azzal kell szembesülnie, hogy az anyósa jóvoltából a kilakoltatás szélén áll.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

A férfi nem érdemelte meg a második esélyt. De szüksége volt rá...Úgy tűnt, Emily és a férje, Sandy Portman boldogan élik kényelmes, bár elfoglalt életüket New York egyik leghíresebb és legpatinásabb épületében, a Dakota-házban. Ám egy este, úton Emilyért, Sandy életét veszti egy balesetben. Alig zajlik le a temetés, amikor Emilynek már azzal kell szembesülnie, hogy az anyósa jóvoltából a kilakoltatás szélén áll. Az otthona elvesztésének lehetőségénél azonban még jobban letaglózza az a felismerés, hogy a házassága hazugságokra épült.Hirtelen arra kényszerül, hogy kiderítse, valójában ki is volt a férje... miközben szokatlan módon úgy érzi, mintha Sandy mégsem hagyta volna teljesen magára. Mérges, megbántott, és a lelkiállapotának az sem használ, hogy ígéretes könyvszerkesztői karrierje is kettétörni látszik. Vigaszra egy kóbor kutyában lel, s bár Einstein szépségversenyen biztosan nem indulhatna, szemmel látható eltökéltséggel igyekszik terelgetni új gazdáját a mindennapokban. De vajon mi van e mögött a különös szándék mögött? Az, hogy Emily álljon talpra és nézzen szembe a múltjával? És még azután is tud a kutyus segíteni neki abban, hogy megtalálja a továbbvezető utat, amikor feltűnik egy új férfi a láthatáron?

Adatok
Raktári kód:
733683
ISBN:
6155435003
EAN:
9786155435003
Eredeti megnevezés:
Emily & Einstein
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
364
Méret [mm]:
140 x 210 x 27
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Linda Francis Lee
Mackenzie Lee történelemből és írásból szerzett diplomát a Simmons Főiskolán. Gyermek- és ifjúsági regényeiben a szexualitást dolgozza fel és a nő szerepének változását a történelem tükrében. Debütáló regénye, a 2015-ös The Monsstrous Thing az év egyik legjobb ifjúsági fantasyjének bizonyult, míg második regénye, az Úriemberek kézikönyve: a bujaságtól az erényekig (Alexandra Kiadó, 2018) a New York Times bestsellere lett. Az e kötetben megformált XVIII. századi biszexuális fiatalember ábrázolásáért Stonewall Book-díjat nyert. 2019 tavaszán jelent meg a Loki: Where Mischief Lies című regénye a Marvel gondozásában. Hivatalos weboldala: http://www.mackenzilee.com/
Hasonló termékek