Nincs engedélyezve a javascript.
Egy lépésre a boldogságtól

Egy lépésre a boldogságtól
(E-könyv)

Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Jelenleg nem rendelhető
Eredeti ár:
2 774
Online ár:
2 358 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Margaret Jacobsen éppen megtenné az első lépést fényes jövője felé, amiről oly sokat álmodozott: az új állása fantasztikus, a barátja imádnivaló, és készül megkérni a kezét. A legboldogabbnak ígérkező napon azonban hirtelen minden örökre megváltozik. A kórházban Margaret kénytelen szembenézni azzal, hogy már semmi nem lesz olyan, mint volt.
Leírás a könyvről

Margaret Jacobsen éppen megtenné az első lépést fényes jövője felé, amiről oly sokat álmodozott: az új állása fantasztikus, a barátja imádnivaló, és készül megkérni a kezét. A legboldogabbnak ígérkező napon azonban hirtelen minden örökre megváltozik.

A kórházban Margaret kénytelen szembenézni azzal, hogy már semmi nem lesz olyan, mint volt. Először is ott van Chip, a vőlegénye, akit gyötör a bűntudat, és közben megbocsátásban reménykedik. Aztán Kit, Maggie nővére, aki három év néma távollét után egyszer csak felbukkan. Végül pedig Ian, a mogorva fizioterapeuta, aki félő, hogy túl kemény lesz a lányhoz. Ian, aki nem engedi, hogy Maggie elcsüggedjen, aki szerez a lánynak néhány kellemetlen percet, de közben meg is nevetteti…
Maggie új élete egyáltalán nem hasonlít arra, amit eltervezett, de vajon lehet több annál, mint amiről valaha álmodott?
Az Egy lépésre a boldogságtól felemelő történet arról, hogyan tanuljunk meg újra élni és újra szeretni.

Adatok
Raktári kód:
763107
ISBN:
9786155435553; 9786155435560
Oldalszám:
352
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

katherine_center_portrait.jpg
Katherine Center
Az 1972-es születésű Katherine Center első regényét hatodikos korában írta a The Duran Duranról, és egész életében arra vágyott, hogy író legyen, nagy kedvence, Jane Austen mintájára. Az ide vezető út a vártnál hosszabb és nehezebb lett, ám a 2009-es Everyone is Beautiful óta nincs megállás, az írónő keserédes történetei olvasók százezreinek szívét hódították meg. 2018-as regénye, az Egy lépésre a boldogságtól, a New York Times bestsellere lett, negyedik regényéből, a The Lost Husbandből pedig filmadaptáció készül.
icon_media_news-3.png
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem
Akik ezt vásárolták, vették még