Nincs engedélyezve a javascript.
Szívtipró bajnok

Szívtipró bajnok

Sorozat:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
4 599 helyett
3 219 Ft
-30 %
A szomszédom volt, a legjobb barátom, az első szerelmem, és az első, aki összetörte a szívemet. Lucas Fuller feldúlta az életem. Azóta eltelt két év. Idősebbek lettünk, felnőttünk, még iskolát is váltottam, hogy elmúljon az általa okozott fájdalom. Hiába. Képtelen vagyok elfelejteni csodálatos kék szemét.
Leírás a könyvről

A szomszédom volt, a legjobb barátom, az első szerelmem, és az első, aki összetörte a szívemet. Lucas Fuller feldúlta az életem.
Azóta eltelt két év. Idősebbek lettünk, felnőttünk, még iskolát is váltottam, hogy elmúljon az általa okozott fájdalom. Hiába. Képtelen vagyok elfelejteni csodálatos kék szemét. Itt az ideje, hogy megtudjam az igazságot, vállaljam a kockázatot, és talán még az igaz szerelem is rám talál.

Adatok
Raktári kód:
801077
EAN:
9786156187529
Eredeti megnevezés:
Varsity Heartbreaker
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
140 x 208 x 23
Tömeg [g]:
320
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

gingerheadshot_march_2013_crop.jpg
Ginger Scott
A legnépszerűbb kortárs amerikai romantikus írók közé tartozó Ginger Scott két dolgot imád igazán: a jó románcokat és a sportot, regényeiben pedig sikerrel ötvözi ezeket. Könyvei rendre az eladási sikerlisták élén tanyáznak, és több alkalommal jelölték már az amerikai romantikus írók legfőbb elismerését jelentő RITA-díjra. Amikor épp nem ír, Ginger nagy valószínűséggel a baseball-pálya közelében található, ahol vagy fia edzését figyeli, vagy kedvenc csapatának, az Arizona Diamondbacksnek szurkol.