Nincs engedélyezve a javascript.
Szívedbe cammogva

Szívedbe cammogva

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
2 589 Ft
30 %
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyéről is elküldik, emellett tartozik a főbérlőjének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet. Dannynek pénzre van szüksége, méghozzá gyorsan, azt teszi tehát, amit mindenki más tenne az ő helyében: utolsó fontjait egy szakadt jelmezre költi, és táncoló pandának áll. Megalázó, ám a kezdeti nehézségek után meglepően jól fizető munkanapjainak egyikén szemtanúja lesz, hogy a fiát nagyobb gyerekek csúfolják a parkban. Elkergeti őket, Will pedig ennek hatására első alkalommal szólal meg az anyja halála óta. Danny örül, hogy végre vigaszt nyújthat a fiának, ugyanakkor attól fél, hogy Will ismét bezárkózik, ha felfedi a kilétét.
Sikerül Dannynek elnyerni a fia bizalmát és rendbe hozni zűrös életüket, mielőtt a brutális főbérlő véget vet a táncnak?

James Gould-Bourn debütáló regénye üdítően szellemes, szívmelengető történet túlélésről, bizalomról és egy nem mindennapi apa-fiú kapcsolatról.

Adatok
Raktári kód:
760915
EAN:
9786155435669
Eredeti megnevezés:
Bear Necessity
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
140 x 208 x 24
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
Barbara Burst-Minden
Barbara Burst-Minden
december 1. 13:42
Válaszolok
Nagyon jó könyv. Érdemes elolvasni.
 

Ismerje meg a szerzőt

James Gould-Bourn
James Gould-Bourn manchesteri származású író, forgatókönyvíró. Miután éveken át aknamentesítő szervezetekkel dolgozott együtt Afrikában és a Közel-Keleten, elvégzett egy féléves írótanfolyamot, és nekilátott első regényének. Jelenleg Vilniusban él. Debütáló regénye, a Szívedbe cammogva üdítően szellemes, szívmelengető történet túlélésről, bizalomról és egy nem mindennapi apa-fiú kapcsolatról.
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem