Nincs engedélyezve a javascript.
Szívedbe cammogva

Szívedbe cammogva
(E-könyv)

Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Jelenleg nem rendelhető
2 358.-
Eredeti ár:
2 774.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyérol is elküldik, emellett tartozik a fobérlojének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet.
Leírás a könyvről
Danny élete romokban hever. Feleségét egy éve vesztette el egy autóbalesetben, fia, a tizenegy éves Will pedig a tragédia óta nem beszél. A csapások ezzel még nem érnek véget: a férfit hamarosan a munkahelyérol is elküldik, emellett tartozik a fobérlojének, aki megfenyegeti, hogy eltöri a lábát, ha nem fizet. Dannynek pénzre van szüksége, méghozzá gyorsan, azt teszi tehát, amit mindenki más tenne az o helyében: utolsó fontjait egy szakadt jelmezre költi, és táncoló pandának áll. Megalázó, ám a kezdeti nehézségek után meglepoen jól fizeto munkanapjainak egyikén szemtanúja lesz, hogy a fiát nagyobb gyerekek csúfolják a parkban. Elkergeti oket, Will pedig ennek hatására elso alkalommal szólal meg az anyja halála óta. Danny örül, hogy végre vigaszt nyújthat a fiának, ugyanakkor attól fél, hogy Will ismét bezárkózik, ha felfedi a kilétét.
Sikerül Dannynek elnyerni a fia bizalmát és rendbe hozni zurös életüket, mielott a brutális fobérlo véget vet a táncnak?

James Gould-Bourn debütáló regénye üdítoen szellemes, szívmelengeto történet túlélésrol, bizalomról és egy nem mindennapi apa-fiú kapcsolatról.
Adatok
Raktári kód:
800725
ISBN:
9786155435744; 9786155435737
EAN:
9786155435744
Eredeti megnevezés:
Bear Necessity
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
304
Nyelv:
magyar
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

James Gould-Bourn
James Gould-Bourn
James Gould-Bourn manchesteri származású író, forgatókönyvíró. Miután éveken át aknamentesítő szervezetekkel dolgozott együtt Afrikában és a Közel-Keleten, elvégzett egy féléves írótanfolyamot, és nekilátott első regényének. Jelenleg Vilniusban él. Debütáló regénye, a Szívedbe cammogva üdítően szellemes, szívmelengető történet túlélésről, bizalomról és egy nem mindennapi apa-fiú kapcsolatról.
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Megnézem