Nincs engedélyezve a javascript.
Gyógyíts meg!

Gyógyíts meg!

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2019.07.08.
3 299 helyett
2 639 Ft
-20 %
„Ha összetörsz, megmentelek…” Még csak huszonegy éves vagyok, de már selejtes áru lettem. Mindenki ribancnak tart. Csődtömeg vagyok. Amióta az eszemet tudom, én vagyok a tökéletes családom fekete báránya. Lefújtam az esküvőmet William Bailey-vel, az egyetlen férfival, aki úgy gondolta, hogy érdemes törődni velem.
Tetszik
Leírás a könyvről

„Ha összetörsz, megmentelek…”
Még csak huszonegy éves vagyok, de már selejtes áru lettem. Mindenki ribancnak tart. Csődtömeg vagyok. Amióta az eszemet tudom, én vagyok a tökéletes családom fekete báránya. Lefújtam az esküvőmet William Bailey-vel, az egyetlen férfival, aki úgy gondolta, hogy érdemes törődni velem. Egy év telt el azóta, és most arra készül, hogy feleségül vegye a testvéremet.
Amíg meg nem kérem, hogy ne tegye…

„Ha összetörsz, megtalállak…”
Asher Logan olyan férfi, aki látja a repedéseket az álarcomon, és egyáltalán nem akarja helyrehozni az életemet. Asher azt szeretné, hogy hagyjam abba a bujkálást, és ne színleljek tovább. Asher le akarja rombolni a védőfalaimat. De akkor el kell árulnom neki a mocskos titkaimat, és meg kell bocsátanom a vétkeit.
A múlt mázsás teherként nehezedik rám, nekem pedig el kell döntenem, melyik férfit választom: azt, amelyik egyben tart, vagy azt, amelyik megengedi, hogy összetörjek?

Adatok
Raktári kód:
759745
EAN:
9786155435485
Eredeti megnevezés:
Unbreak me
Megjelenés:
2019.07.08.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
140 x 208 x 22
Hozzászólások