Nincs engedélyezve a javascript.
Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 helyett
2 243 Ft
25 %
Payton Kendall és J. D. Jameson nem egyszer bebizonyította már, hogy milyen kiváló ügyvéd. Az ízig-vérig feminista Payton keményen megharcol a sikerért ebben a férfiak dominálta szakmában. J. D. pedig, aki gazdagnak, kiváltságosnak és pimasznak született, azért harcol keményen, hogy mindenben lepipálja őt.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről

Ha a vonzalom törvényeiről van szó, nincsenek szabályok.Payton Kendall és J. D. Jameson nem egyszer bebizonyította már, hogy milyen kiváló ügyvéd. Az ízig-vérig feminista Payton keményen megharcol a sikerért ebben a férfiak dominálta szakmában. J. D. pedig, aki gazdagnak, kiváltságosnak és pimasznak született, azért harcol keményen, hogy mindenben lepipálja őt. Szemtől szemben esküdt ellenségei egymásnak. A kollégáik előtt viszont maradéktalanul udvariasak. Annak kell lenniük. Méghozzá azért, hogy végre nyolc év után mindketten üzlettárssá váljanak a cégben.

De minden megváltozik, amikor megbízzák őket, hogy dolgozzanak együtt egy fontos ügyben. Nem könnyen, de lassan kezdik értékelni a másik odaadását a jog iránt, sőt a közöttük kipattanó szikrák gyorsan vonzalommá alakulnak. Ám az egyre fokozódó forróság nem tart sokáig, mert váratlanul megtudják, hogy csak az egyikük lehet üzlettárs. Totális háború veszi kezdetét. És a nemek közti csata a végletekig feltüzeli őket...

Adatok
Raktári kód:
731966
ISBN:
9638964854
EAN:
9789638964854
Eredeti megnevezés:
Practice Makes Perfect
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
328
Méret [mm]:
124 x 183 x 24
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások
 
Hasonló termékek