Nincs engedélyezve a javascript.
Hemingway lánya
Nem rendelhető
Még nincs meghatározva az ár
Amikor Mariella házvezetõnõnek jelentkezik Hemingwayhez és második feleségéhez, Pauline-hoz, reménykedik, hogy a gazdag és híres család segíthet egy lépéssel közelebb kerülnie az álmához, egy saját hajós vállalkozáshoz, és eltartania a családját az apja halála után.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Amikor Mariella házvezetõnõnek jelentkezik Hemingwayhez és második feleségéhez, Pauline-hoz, reménykedik, hogy a gazdag és híres család segíthet egy lépéssel közelebb kerülnie az álmához, egy saját hajós vállalkozáshoz, és eltartania a családját az apja halála után. A munka nemcsak állandó fizetést jelent, hanem bepillantást a házaspár mozgalmas életébe, a baráti körébe és a kudarcra ítélt házasságába.Mindez egyszerre vonzza és taszítja a lányt, viszont a családfõ leginkább csak vonzza. Majd amikor az elsõ világháborús veterán és bokszoló Gavin is belép az életébe, az még inkább felbolydul. Miközben a kapcsolatai füstös bárokban, férfiaktól hemzsegõ bokszmeccseken és a tengeren alakulnak, Mariella nehezen tud nyugvópontra jutni az anyjával, az író féltékeny feleségével és a saját csapongó érzelmeivel.

A szívében-lelkében dúló viharok pont akkor csúcsosodnak ki, amikor egy hurrikán készül lecsapni a környékre, és rá kell döbbennie, hogy többé már nem egy lobbanékony lány, hanem a családja és a saját jövõje iránt felelõs nõ.A fiatal lány kitalált története valósághûen mutatja be Hemingway és környezete életét a gazdasági világválság sújtotta Florida Keysen.Aki ezt a történetet elolvassa, örökre rabja lesz Ernest Hemingwaynek.

Adatok
Raktári kód:
730472
ISBN:
9638964830
EAN:
9789638964830
Eredeti megnevezés:
Hemingway's Girl
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
143 x 208 x 25
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások
Hasonló termékek