Nincs engedélyezve a javascript.
Bocsánatos bűnök
Nem rendelhető
2 990 helyett
2 542 Ft
-15 %
Fájdalom, harag, hűtlenség. Mennyit bír ki a testvéri szeretet? Van bármi, amit ne tennél meg a testvéredért? És olyan, amit sosem bocsátanál meg neki? A Hudson nővérek lebilincselő történetének középpontjában az áldozathozatal, a testvéri szeretet, a régi-régi titkok és a veszedelmes vágyak állnak.
Elolvastam
Tetszik
Leírás a könyvről

Fájdalom, harag, hűtlenség. Mennyit bír ki a testvéri szeretet?

Van bármi, amit ne tennél meg a testvéredért? És olyan, amit sosem bocsátanál meg neki?Hollie Hudson és a férje, Richard, lassan minden reményüket elveszítik, hogy valaha is lehet kisbabájuk.

Ám Hollie képtelen búcsút mondani az álmainak, ezért utolsó mentsvárához, önfejű húgához fordul. Scarlett éppen az ellentéte zárkózottabb testvérének, de képes megadni neki a csodát, amire annyira vágyik, s kihordani a gyermekét.

Scarlett, akit a nővére csaknem teljesen egyedül nevelt fel, tudja, hogy sokkal tartozik Hollie-nak. Ezenkívül titkos motiváció is hajtja... Az Amazonas menti önkéntes munkából hazatérve azonban nehezen illeszkedik be az otthoni környezetbe, mert a múltja és az elfojtott érzelmei ismét kísérteni kezdik. Ha rajta múlna, legszívesebben azonnal visszamenne az esőerdőkbe.

Eközben az egyre kétségbeesettebb Hollie élete legnehezebb döntésével szembesül.A Hudson nővérek lebilincselő történetének középpontjában az áldozathozatal, a testvéri szeretet, a régi-régi titkok és a veszedelmes vágyak állnak.

Adatok
Raktári kód:
735787
ISBN:
6155435027
EAN:
9786155435027
Eredeti megnevezés:
A Sister's Gift
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
140 x 209 x 25
Tömeg [g]:
400
Hozzászólások